Een zwangerschap, mama worden… Het is een uitdagende, boeiende en emotionele periode. Je kleintje is zo’n fantastisch wonder en zet tegelijkertijd je hele wereld op zijn kop!

De periode na de geboorte van een baby is de meest intense, liefdevolle, intieme en bijzondere periode in het leven van een kersverse ouder.

Sommige mama’s kiezen ervoor om borstvoeding te geven aan hun kindje. Het geven van borstvoeding is een emotionele reis. Of je nu gedurende een lange of korte periode borstvoeding geeft, of het geven van borstvoeding nu vlot verloopt/verlopen is of de nodige uitdagingen met zich meebrengt/heeft meegebracht, het is een bijzonder moment tussen baby en mama dat kan vereeuwigd worden in een mooi en betekenisvol juweel.

Hierboven een aantal voorbeelden die standaard in de collectie zitten (klik op de afbeelding voor meer informatie). Uiteraard zit ik ook graag samen voor het uitwerken van een moedermelksieraad op maat.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *